top of page
Search
  • Writer's pictureHeli Simos

Kuinka antaa Mcafeen estää ohjelmia?

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka paljon haluat käyttää Internetiä, on erittäin tärkeää oppia suojaamaan järjestelmäsi McAfee kaltaisen virustorjuntaohjelman avulla. Vaikka nykyään on saatavilla muita sovelluksia, tämä pystyy tarjoamaan sinulle parhaat ominaisuudet ja palvelut ilman vaikeuksia.

Erilaiset haittaohjelmat, virukset ja hakkerit voivat päästä tehokkaasti tietokoneeseesi, kannettavaan tietokoneeseesi tai älypuhelimeesi Internetin avulla. Jos haluat välttää tämän, opi mahdollisimman pian, kuinka voit suojata järjestelmäsi McAfee tuki tiimin avulla. Voit myös ostaa tai tilata heidän lisätuotteitaan ja -pakettejaan, jos haluat nostaa tietoturvaasi laajalla marginaalilla.

Nämä tilat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja joustavia, joten voit mukauttaa ne mieltymystesi, tarpeidesi ja budjettirajoitusten mukaan. Ei vain sitä, vaan sinun tulee myös pitää mielessä, että voit myös kieltäytyä käyttämästä niitä milloin tahansa.

Jos olet yksi niistä monista ihmisistä, jotka ovat juuri ladanneet virustorjuntaohjelman ensimmäistä kertaa, et ehkä tiedä mitä tehdä tai miten se otetaan käyttöön. Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luovuttaa? Ei.

Tällaisina aikoina voit ottaa tehokkaasti yhteyttä McAfee tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heitä auttamaan sinua sovelluksen suorituskyvyn parantamisessa. He voivat tarjota sinulle lukuisia vinkkejä, ehdotuksia ja ohjeita asioiden parantamiseksi.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat estää ohjelman. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:


  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja avata McAfee tietoturvatuote järjestelmässäsi

  2. Kun ohjelma käynnistyy, siirry vasemmanpuoleiseen valikkoon ja napauta Oma suojaus

  3. Napauta uusista välilehdistä Suojaa tietokoneesi -luokkaa ja valitse Palomuuri

  4. Napauta Internet-yhteys ja ohjelmat -välilehteä uudella sivulla

  5. Selaa käytettävissä olevien sovellusten luetteloa, napauta sovellusta, jonka haluat estää, ja seuraa näytön ohjeita.


Soita Mcafee Asiakaspalvelu Suomi numeroon tarpeidesi mukaan, jos yllä olevien ohjeiden noudattaminen on mielestäsi haastavaa.



Recent Posts

See All

Kuinka antaa Mcafeen estää ohjelmia?

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka paljon haluat käyttää Internetiä, on erittäin tärkeää oppia suojaamaan järjestelmäsi McAfee kaltaisen virustorjuntaohjelman avulla. Vaikka nykyään on saatavilla

Kuinka lisätä laitteita McAfeeen?

Jos olet joku, joka rakastaa teknologiaa ja Internetiä, tiedät jo kuinka jokainen ihminen on siitä erittäin riippuvainen. Se on työkalu, jota voit käyttää mihin tahansa tehtävään ilman vaikeuksia, kos

bottom of page